Gunnars sida

Stortriss mk 2

Välkommen!

 Ve och Fasa! Något har hänt med min sajt så nu måste ta om från början och fixa till den. Beklagar eländet!

Lite om mig och mina intressen!

 

Det händer en del. Nu har jag scannat in en del bilder från en segelsemester som jag och min dåvarande familj gjorde i augusti 1981. Jag hade köpt en begagnad liten segelbåt, en Stortriss mk 2. Den hade fyra kojplatser så vi rymdes gott i den lilla båtens ruff. Jag har samlat bilderna i ett galleri som jag infogat i den sida där jag berättar lite om seglatsen på Hjälmaren och Mälaren.

Guiden på rundtursbåten Paddan
Från turen med Paddan. Guiden och m/s Hjelmaren.

 Jag har även fixat till min berättelse om min första långresa tillsammans med mina föräldrar. En 200-milaresa i Sverige och Norge, som familjen gjorde på min pappas semester i familjens gamla bil. En DKW typ 7, årsmodell 1938. Ett stort äventyr för en liten tvååring.

 

Stöd våra utlandssoldater
och deras anhöriga!600

 V

Det är INTE tillåtet enligt gällande lag att bilder lånas från brattberget.net för att användas på era egna webbsidor eller i era bloggar. Upphovsrätten till bilderna på denna hemsida tillhör Gunnar Österlund. 
Är det någon bild som du är intresserad av? Kontakta mig via epost, webmaster(at)brattberget.net, så ordnar vi det om möjligt. Inte alltid gratis, men i varje fall till en överkomlig kostnad.